Jdi na obsah Jdi na menu
 


Je nejvíše 9cm dlouhý,má šedou srst s černým proužkem na zádech.Má velmi malé nožky,které jsou většinou schované pod telem.V zimě může křeček změnit barvu srsti na sněhovo bílou.Toto zabarvení může mít i po celý rok.Křeček džungarský obývá stepi a tundry jižní a střední Sibiře.Neupadá do zimního spánku.Dožívá se 2-3 roků.Aktivní večer a v noci.Hmotnost 35 až 50g.Samotář.

JÍDELNÍČEK

Kousky zeleniny(ovoce),semena.Voda v uzavřené napáječce.

MLÁDATA

Zdravá samice přivádí na svět mládata 3 i 4 krát ročně.Samička po 21 dnech rodí 2-8 holích a slepých mládat,odstavujeme je po 4týdnech věku.

o 4týdnech věku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KŘEČEK

(Křečivlav, 30. 4. 2015 22:42)

KŘEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

KŘEČEK

(Vojta, 30. 4. 2015 22:41)

Prosím vás, máme s kamarádem velký problém !!!!!!! Stratil jse nám křeček a nemůžeme ho najít je moc speedy !! uplně mega naspídovanej (prosím pošlete i FBI atd. díky)

syrsky krecek

(natalie benesova, 23. 2. 2015 8:00)

Muj kreček syrsky a ma rad seminka mrkev a jmenu je se maja

Krecek....

(cyril a david, 12. 7. 2013 11:37)

ujde ta fotka :)

křeček

(nikola, 30. 6. 2009 21:44)

pěkná fotka